Nyhet – Vital Space

Nu har Kensons nya snygga och prisvärda arbetsplatsserie Vital Space kommit till vår utställning. Detta är en vidareutveckling av den populära Vitalserien som Ergona arbetat med under många år. Den gamla designen kommer att finnas kvar.

Vital Space bygger på ett smart koncept av invändig flexibiltet där mellanväggar och hyllplan kan väljas bort och göra utrymme för klädförvaring eller för lådsatser. Allting går att förändra i efterhand med enkla medel.

Skåpen är också grundare, 340mm för utrymmesskäl. Utföranden är laminat, vit, valnöt, björk och ek.

Borden som är eldrivna med 2-pelarstativ har två motorer och hög slaglängd. Skivorna är alltid försedda med två kantlistade kabellock och integrerad kabelränna. Skivan är i vit laminat med tunn slimmad vit abs-kant.

C1611-vitb kopieraC1611 7 kopiera

C1611 10 kopiera

Bord- kopiera

Kabelgenom- 1 kopiera

Skriv ett svar