Ergona tecknar avtal

SEB som är en av Sveriges största banker tecknar nytt riksavtal med Ergona gällande ergonomiprodukter och särskilda arbetsstolar. Avtalet som löper på 2,5 år innebär att SEB`s organisation har möjlighet att köpa ergonomiprodukter och vissa arbetsstolar till särskilt förmånliga villkor och utan förnyad konkurrensutsättning.

– Vi är mycket nöjda och stolta över att ha fått förtroendet av SEB att förse deras organisation med ergonomiprodukter, menar Nicklas Åberg på Ergona. Det är den här typen av samarbeten som utvecklar oss som organisation och särskilt roligt är att SEB inte bara efterfrågade en logistikpartner utan också en aktiv leverantör med spetskompetens. Den kombinationsbeskrivningen passar väldigt bra in på Ergona, fortsätter Nicklas Åberg.

– Fortsättningsvis ser vi fram emot att hjälpa SEB´s organisation och att stötta deras företagshälsovård med att skapa bra ergonomi på individnivå och god arbetsmiljö.

På Ergona är det Marie Stark som ansvarar över avtalet, löpande avrop samt frågeställningar om avtalets produkter.

Ergona AB grundades 1986 i Göteborg. Bolaget arbetar med att sälja och leverera inredning samt ergonomiprodukter till kontor. Företagets omsättning uppgick till 33,5 mkr SEK år 2014. Inom ergonomiproduktsbranschen har Ergona varit en ledande aktör i Västsverige under snart 30 år. Bolaget är majoritetsägt av ergonomikoncernen Gunnar Drougge AB som tillhandahåller både koncernegna, unika produkter och egen produktutveckling.

 

Skriv ett svar