Hur interiör arbetar

Anlita oss

Du kan anlita oss i ett tidigt skede. Vid större inköp av möbler är det en stor fördel att bilda laget och samla all kompetens tidigt för bästa resultat. Tillsammans med er interna möbelgrupp och med en inredningsarkitekt skapar ni optimala förutsättningar för ett lyckat inredningsprojekt.

Men innan vi pratar bord och stolar så finns frågor som ni måste tänka igenom, idag diskuteras många gångbara arbetsmiljölösningar att ta ställning till. Skall ni skapa ert nya kontor med cellkontor, öppet kontor, flexkontor eller aktivitetsbaserat kontor? Vilket passar ert företag bäst? Vi guidar er igenom skillnaderna.

Här möter vi dig tidigt med båda våra kompetensområden ergonomi – interiör så att du som kund både skall få hjälp med upphandling av möbler, inredningskompetensen men också tryggheten om att ni får utbildning på hur ni skall dels välja men framförallt använda era nya möbler ergonomiskt riktigt. Detta sker oftast på individnivå. Så kallad funktionssäkring.

Vill ni veta mer om denna affärsform?

Kontakta Nicklas Åberg 031-7782200, nicklas@ergona.se.

Produktförsäljning

Det går utmärkt att kontakta oss med alla förfrågningar stora som små, allt ifrån byte av ett hjul till en befintlig arbetsstol till större komplexare inredningsuppdrag.

Vi träffas antingen hos er eller om ni vill komma till vårt showroom för att få inspiration. Efter första mötet brukar vi göra ett möbleringsförslag och ett enklare färgförslag.

Avtal

Vi tecknar inredningsavtal på långsiktiga premisser. Ni har en egen kontaktperson som är tillgänglig för er samt riktlinjer för prissättning. Vi kan också göra en fördjupning och tillverka en inredningsmanual/konceptbroschyr för ännu lättare hantering av möbelinköp, framförallt om ni finns på fler orter och fler beställare inom samma företag.

Vi har egen produktutveckling både inom Ergona men också i företag i samma koncern. Detta ger oss möjligheten att skapa unikt sortiment med specialframtagna produkter specifikt för er.

Förfrågningar

Med tanke på vår breda leverantörsflora så svarar vi gärna på förfrågningsunderlag och anbud från dig. Vi erbjuder stor konkurrenskraft och lång erfarenhet.

Vi har eget samordningslager, lastbilar och montörer för att kunna genomföra projektet på bästa sätt.