Aktuellt just nu

Välkommen till Vårt Nya Showroom på Kämpegatan 3 i hjärtat av Göteborg

Vi är glada att meddela att den 2:e april slår vi upp dörrarna till vårt nyöppnade showroom på Kämpegatan 3, 411 04 Göteborg.

Detta markerar början på en ny era för oss – på en plats som inte bara är mer central, utan även mer representativ för vårt varumärke och vår vision.

Levande arbetsmiljö

I vårt nyinredda showroom välkomnas du först av husets ljusgård, där vi kommer att utveckla och exponera kompletta miljöer med mångsidiga funktioner. Det blir därmed ett utrymme som är dedikerat för inspiration, där du kan uppleva de senaste trenderna inom design och funktionalitet. Här kan du utforska och testa olika kombinationer för att se vad som passar just ditt projekt eller dina behov.

Ljusgården är inte bara en plats för visning; det är en levande arbetsplats. Där alla som arbetar i byggnaden nyttjar idag ljusgården för arbete och möten, vilket tillåter oss att ständigt testa nya idéer och direkt observera hur våra lösningar används i praktiken. Dessutom planerar vi att använda detta utrymme för att anordna events och utställningar.

Idéer blir till verklighet

Vidare in i vårt showroom finner du vår kontorsavdelning bl a med ett omfattande materialbibliotek och moderna mötesmöjligheter. Detta är platsen där idéer blir verklighet – där våra team skapar inredningslösningar tillsammans.

Boka ett besök!

Vi ser fram emot att välkomna till vårt nya showroom. Vilket är en unik möjlighet att uppleva vår innovation och design på nära håll, och att se hur vi kan bidra till dina framtida projekt.

Vi har tidigare presenterat våra två affärsområden; Ergona Interior resp. Ergona Partner där vi täcker in alla aspekter av inredning och projekt. Kom och fika med oss så ger vi en rundvandring och berättar mer om våra framtidsplaner.

Kontakta mig

Besök oss

Göteborgsvägen 46
SE-431 37 Mölndal

Kontakta oss

Besök oss

Göteborgsvägen 46
SE-431 37 Mölndal

Kontakta oss

Besök oss

Göteborgsvägen 46
SE-431 37 Mölndal