Ergona Partner

Vi ger er en engagerad och erfaren inredningspartner. Vi anlitas tidigt i processen och säkerställer att visionen och resultatet blir som förväntat.

Ser till att arkitektens och kundens vision förverkligas och att den stämmer överens med budget samt inom tidsram. – Kundens slutresultat är målet i alla projekt.

Simply Predictable

Totalpartner

Vi tar hand om alla delar av inredningsprojektet; från upphandling och samordning till logisitik, slutleverans och installation. Men vårt engagemang sträcker sig långt bortom dessa faser. Vi finns här för dig även i framtiden när du behöver kompletteringar eller står inför nya utmaningar.

Affärspaketering

Som din inredningspartner agerar vi ombud åt er och arbetar oberoende mot producentled. Samtidigt har vi en unik tillgång, kunskap och insikt om hela marknaden. Det gör att vi kan direktupphandla från de producenter som bäst passar ditt projekt. Vår arbetsmodell ger tydlighet, ekonomistyrning och säkerställer ett framgångsrikt genomförande.

Styrkan i laget

Tillsammans med din projektgrupp blir vi tidigt en sammansvetsad enhet där allas kompetenser tas tillvara och kompletterar varandra på bästa sätt. Genom att ta hänsyn till alla viktiga delar som estetik, ekonomi och funktion blir slutresultatet utifrån förväntningar.

Inredning – ett delprojekt

Inredning är ett viktigt delprojekt som måste integreras sömlöst i den övergripande projektplanen. Därför är det avgörande att ha en helhetsförståelse och kunskap. Vi är experter på att hitta lösningar som sträcker sig över gränserna när anpassningar behöver göras. Som din inredningspartner finns vi där för att ge dig trygghet genom hela processen.

Vi är här för att hjälpa dig

På Ergona Partner får ni tillgång till en mängd kompetenser. Vi har koll på hela inredningsbranschen, utan begränsningar eller undantag och hanterar inredningsprojekt i hela landet. Byta ett ord om processer, affärsstyrning eller vad som går att återbruka? Ring eller maila!

nicklas

Nicklas Åberg

Kundansvarig
0702 – 33 00 95
nicklas.aberg@ergona.se

kamilla

Kamilla Samuelsson

Projektkoordinator
0723 – 34 48 14
kamilla.samuelsson@ergona.se

Lisa - partner

Lisa Ekstrand

Administratör
0707 – 26 86 80
lisa.ekstrand@ergona.se

Avvikande öppettider under sommaren

Kontor/utställning

Behöver du komma i kontakt med oss eller boka en tid?

031–7782200 / info@ergona.se

Kontakta mig

Besök oss

Kämpegatan 3
SE-41104 Göteborg

Kontakta oss

Besök oss

Kämpegatan 3
SE-41104 Göteborg

Kontakta oss

Besök oss

Kämpegatan 3
SE-41104 Göteborg