Ergona Interior

Vi är experter på att hjälpa företag med inredningslösningar. Vårt mål är att förvandla era utrymmen till funktionella och stilfulla miljöer som passar era specifika behov, estetik och budget. Kontakta oss idag för att diskutera era inredningsbehov!

Optimerade inredningslösningar

All inredning ser olika ut, här är ett urval av vad vi kan hjälpa dig med:

Inreda kontoret

Vi är specialister på inredning och kan hjälpa dig med allt
från att designa ett nytt konferensrum till att genomföra hela inredningsprojekt. Oavsett om du bara behöver en ny stol eller om du vill ha idéer och inspiration för att förnya ditt kontor, så finns vi här för att hjälpa dig från start till slut.

Vårt sortiment innehåller ett brett utbud av produkter och möbler. Förutom inredningsdesign erbjuder vi behovsanalys, rådgivning och offert. Välkommen att boka ett möte via Teams, hos er eller hos oss i vårt inspirerande showroom!

Inspiration

Varmt välkommen till vårt välfyllda showroom. Här hittar du inspirerande miljöer med möbler och produkter från flertalet av våra producenter. Botanisera i vårt materialbibliotek och framför allt, träffa oss för att gå igenom dina unika behov. Vi är här för att ge dig den inspiration som du behöver för att göra ditt projekt till verklighet.

Våra inspirationsspaningar hittar du på Ergona Interiors Pinterest, men du kan också följa våra projekt på Instagram.

Sortiment

Våra samarbeten med marknadens ledande producenter och varumärken utgör grunden i vårt erbjudande. Med vår omfattande branschkunskap vägleder vi dig och tar fram de bästa inredningslösningarna baserat på funktion, estetik och budget.

Tjänster

För att förverkliga dina inredningsbehov erbjuder vi en mängd tjänster. 

  • Ritningar i 2D och 3D
  • Färg och materialval
  • Inventering
  • Omklädnation
  • Möbeltvätt
  • Gardiner
  • AV – Installation
  • Montering
  • Lagring

Tillbehör

Det är detaljerna som binder samman helheten. Bland våra tillbehör hittar du exempelvis skrivbordslampor, ståmattor och kabelhantering. Dessa tillbehör inkluderas i vår planering när det gäller ett projekt, men du har också möjlighet att själv utforska vår tillbehörsshop och hitta det som passar dig bäst.

Ergonomi

Kroppen är inte anpassad för att sitta eller stå i samma position framför en skärm långa perioder som vi gör i dag.

För att undvika statisk belastning med risk för ökad påfrestning av våra muskler i ländrygg, nacke, skuldror och armar är det viktigt med rörelse och variation i sitt arbete. (Växla mellan att stå och sitt eller stå-sitta på en sadelstol alternativt stå på en balansbräda.)

Vårt breda utbud av produkter för att säkerställa en bra ergonomisk och hållbar arbetsplats hittar ni i vår webbshop.

Vår produktspecialist Marie hjälper gärna till med utprovning. Boka ett möte digitalt eller på plats i vår utställning för hjälp och rådgivning av stol och ergonomiska hjälpmedel på och omkring arbetsplatsen.

ergonomi

Kontakta mig

Besök oss

Göteborgsvägen 46
SE-431 37 Mölndal

Kontakta oss

Besök oss

Göteborgsvägen 46
SE-431 37 Mölndal

Kontakta oss

Besök oss

Göteborgsvägen 46
SE-431 37 Mölndal