Referensprojekt

BDO Göteborg

BDO en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 100 000 medarbetare i fler än 160 länder. BDO kan hjälpa dig lokalt på något av deras tjugotal kontor runt om i Sverige, eller globalt via BDO:s världsomspännande nätverk.

Inredningsarkitekt: Katarina Söderström, Liljewall Arkitekter

Fotograf: Krister Engström

I december 2016 flyttade revisionsbyrån BDO in i sina nya lokaler ett stenkast från Göteborgs hamn.  Drygt 100 medarbetare flyttade in i ett yteffektivt aktivitetsbaserat kontor med utsikt över och inspiration från hamnen, både vad gäller material- och färgval. Ergona Partner fick uppdraget att realisera BDO´s nya kontorskoncept och vision. 

Den nya lokalen har panorama utsikt över Göteborgs hamninlopp och inredningskonceptet ville spegla och vara en förlängning av den vackra utsikten med de orange kranarna och med Älvsborgsbron i horisonten. Projektet har fått mycket uppmärksamhet och har varit föremål för mängder av referensbesök genom åren.

Detta projekt är väldigt viktigt och var ett startskott för Ergona Partners affärsmodell. Projektet har genererat ett långt, framgångsrikt och givande samarbete med BDO där Ergona Partner fått åka med på en BDO resa med leveranser till ytterligare 10st BDO kontor från Malmö till Eskilstuna. 

Kontakta mig

Besök oss

Göteborgsvägen 46
SE-431 37 Mölndal

Kontakta oss

Besök oss

Göteborgsvägen 46
SE-431 37 Mölndal

Kontakta oss

Besök oss

Göteborgsvägen 46
SE-431 37 Mölndal